בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כך תכינו מוסקה יוונית מהחלומות

בדיוק עכשיו, בעונה הקצרה של השום הירוק, זה הזמן למוסקה

2תגובות
מוסקה
לימור לניאדו תיר

כבר שבועיים שריח השום הירוק נישא ברחבי השוק - עוקצני וחד, כה נפלא וריחני עד שאין מקום בשוק לשום ריח אחר. ואז אני נזכרת במוסקה הזאת. זה היה באביב. במסעדה קטנה על גדות אגם בלסבוס הוגשה לשולחן תבנית חרס קטנה שריחה היה נפלא כל כך, שמיד הבנתי שהגיע לשולחן אחד מהמאכלים הנדירים, שעוד לפני הביס הראשון ברור לך שמשהו טוב הולך לקרות כאן הפעם. ואכן, הביס לא איכזב. מוסקה מהחלומות, כזו שמתייחסת לעצמה בכבוד. כמו כל מוסקה, גם זו היתה עשויה שכבות־שכבות, אבל הפעם היו אלה שכבות לא שמנוניות של אושר ועדינות,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו