כך תכינו מוסקה יוונית מהחלומות

בדיוק עכשיו, בעונה הקצרה של השום הירוק, זה הזמן למוסקה

מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

כבר שבועיים שריח השום הירוק נישא ברחבי השוק - עוקצני וחד, כה נפלא וריחני עד שאין מקום בשוק לשום ריח אחר. ואז אני נזכרת במוסקה הזאת.

זה היה באביב. במסעדה קטנה על גדות אגם בלסבוס הוגשה לשולחן תבנית חרס קטנה שריחה היה נפלא כל כך, שמיד הבנתי שהגיע לשולחן אחד מהמאכלים הנדירים, שעוד לפני הביס הראשון ברור לך שמשהו טוב הולך לקרות כאן הפעם.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ