בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סנובים, חומוס-פיסטוקים ניגבתם כבר?

כשהחומוס הוא טרי אין טעים ממנו, אבל לא לכל אחד יש המיומנות הנדרשת כדי להכין אותו. הנה שלושה מתכונים לתחליפי חומוס שרק לאחד מהם יש קשר לגרגירים המוכרים

10תגובות

שלא תחשבו שאני לא אוהבת חומוס. אוהבת גם אוהבת. חומוס רך, טרי וחם הוא ברכה השמורה לתושבי המקום. אך הכנת חומוס טוב אינה עניין של מה בכך, נדרשים מיומנות וניסיון, בישול ממושך ואכילה סמוך למועד הבישול. חומוס שעמד יותר משעה, או כזה שאוחסן במקרר, לא יהיה טעים כמו חומוס שנטחן זה עתה. חומוס נהוג לאכול בבוקר (משכימי קום) או לארוחת צהריים, משום שבערב הוא כבד מדי לאכילה. אז שאלתי מרעיון החומוס את תמציתו – משמע, ממרח רך, בריא וטעים שכיף לנגב עם פיתה רכה, ויישמתי אותו על חומרי גלם אחרים, עמידים יותר, שיתאימו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו