סנובים, חומוס-פיסטוקים ניגבתם כבר?

כשהחומוס הוא טרי אין טעים ממנו, אבל לא לכל אחד יש המיומנות הנדרשת כדי להכין אותו. הנה שלושה מתכונים לתחליפי חומוס שרק לאחד מהם יש קשר לגרגירים המוכרים

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
לימור לניאדו תירוש

שלא תחשבו שאני לא אוהבת חומוס. אוהבת גם אוהבת. חומוס רך, טרי וחם הוא ברכה השמורה לתושבי המקום. אך הכנת חומוס טוב אינה עניין של מה בכך, נדרשים מיומנות וניסיון, בישול ממושך ואכילה סמוך למועד הבישול. חומוס שעמד יותר משעה, או כזה שאוחסן במקרר, לא יהיה טעים כמו חומוס שנטחן זה עתה. חומוס נהוג לאכול בבוקר (משכימי קום) או לארוחת צהריים, משום שבערב הוא כבד מדי לאכילה. אז שאלתי מרעיון החומוס את תמציתו – משמע, ממרח רך, בריא וטעים שכיף לנגב עם פיתה רכה, ויישמתי אותו על חומרי גלם אחרים, עמידים יותר, שיתאימו לאכילה גם בשעת ארוחת הערב.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ