בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא רק על לחם אפשר לוותר בפסח, אלא גם על מצות

כך מעבירים את החג עם קרקרים טעימים ובריאים, שקל להכין

11תגובות
קרקרים פשתן ושקדים
לימור לניאדו תירו

תאמינו או לא, אבל אפשר לעבור את חג הפסח בשלום בלי לחם וגם בלי מצה. איך? עם קרקרים. כל כך הגיוני ומובן מאליו, איך לא חשבנו על זה קודם? קרקרים נטולי קמח חיטה הם פתרון מושלם לחג הפסח ולאלה השומרים על תזונה נטולת גלוטן גם לכל ימי השנה. הם טעימים, בריאים וקלים להכנה באופן מפתיע. הרעיון פשוט: מערבבים קמח נטול גלוטן (כמו קמח חומוס, טף, כוסמת או אורז) עם מים, גרעינים ותבלינים, ומשטיחים לעלה דק ככל האפשר. אופים חצי אפייה, חורצים חריצים לגודל הקרקר הרצוי וממשיכים באפייה עד ייבוש. לאחר האפייה יתקבלו...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו