שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

לא רק על לחם אפשר לוותר בפסח, אלא גם על מצות

כך מעבירים את החג עם קרקרים טעימים ובריאים, שקל להכין

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

תאמינו או לא, אבל אפשר לעבור את חג הפסח בשלום בלי לחם וגם בלי מצה. איך? עם קרקרים. כל כך הגיוני ומובן מאליו, איך לא חשבנו על זה קודם?

קרקרים נטולי קמח חיטה הם פתרון מושלם לחג הפסח ולאלה השומרים על תזונה נטולת גלוטן גם לכל ימי השנה. הם טעימים, בריאים וקלים להכנה באופן מפתיע.

הרעיון פשוט: מערבבים קמח נטול גלוטן (כמו קמח חומוס, טף, כוסמת או אורז) עם מים, גרעינים ותבלינים, ומשטיחים לעלה דק ככל האפשר. אופים חצי אפייה, חורצים חריצים לגודל הקרקר הרצוי וממשיכים באפייה עד ייבוש. לאחר האפייה יתקבלו קרקרים דקים וטעימים שיישמרו היטב בקופסה אטומה לכל החג. אפשר לשחק ולשנות את הרכב הקמחים, הגרעינים והתבלינים לפי מה שאוהבים ולפי מה שיש בבית, זה תמיד מצליח ויוצא נהדר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ