פול טיים ג'וב: למה ההשקעה בקילוף הפול משתלמת

הקילוף שלו עשוי להוציא מהדעת, אבל איזה טעם: עונת הפול הגיעה, וזה הזמן לשדרג כמה מאכלים מוכרים

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים16
לימור לניאדו תירוש

בכל שנה באביב תוקפת אותי קדחת הפול, קדחת נוראית וחשוכת מרפא. היא מתחילה כאשר ראשוני הפולים מגיעים לשווקים. אני קונה אז באובססיה שקיות מלאות בתרמילים ירוקים ורעננים, מתעלמת מההבטחה שהבטחתי לעצמי באביב הקודם, ועוד באותו היום מתחילה במלאכת קילוף ממושכת. עבורי זה כנראה סוג של תרפיה גם אם לאחרים זה יכול להתגלות כסיוט, אבל אחרי שבועיים כאלה של קילופים שמניבים מעט פולים מערימת תרמילים ענקית, אני נשבעת לעצמי שדי, מספיק עם הפול, ולמי יש זמן בכלל? נכון שהוא טעים והמרקם שלו מושלם, אבל כמה עבודה! שוב אני מבטיחה לעצמי לא לחזור על הטעות בשנה הבאה, ושוב אני חוזרת, כי מהתמכרות קשה להיגמל.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ