בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פול טיים ג'וב: למה ההשקעה בקילוף הפול משתלמת

הקילוף שלו עשוי להוציא מהדעת, אבל איזה טעם: עונת הפול הגיעה, וזה הזמן לשדרג כמה מאכלים מוכרים

15תגובות
פול טרי
לימור לניאדו תירוש

בכל שנה באביב תוקפת אותי קדחת הפול, קדחת נוראית וחשוכת מרפא. היא מתחילה כאשר ראשוני הפולים מגיעים לשווקים. אני קונה אז באובססיה שקיות מלאות בתרמילים ירוקים ורעננים, מתעלמת מההבטחה שהבטחתי לעצמי באביב הקודם, ועוד באותו היום מתחילה במלאכת קילוף ממושכת. עבורי זה כנראה סוג של תרפיה גם אם לאחרים זה יכול להתגלות כסיוט, אבל אחרי שבועיים כאלה של קילופים שמניבים מעט פולים מערימת תרמילים ענקית, אני נשבעת לעצמי שדי, מספיק עם הפול, ולמי יש זמן בכלל? נכון שהוא טעים והמרקם שלו מושלם, אבל כמה עבודה! שוב אני...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו