בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

נשאר לחם? הזדמנות מצוינת להיות יצירתיים

שאריות לחם הן חומר נפלא לפשטידה: עם גבינות, ירקות ומכל הבא ליד

2תגובות

זו תמיד הרגשה נפלאה להכין אוכל משאריות: הן מאפשרות לבשלן להיות חופשי ומשוחרר במטבח, לבשל ללא מתכון, והחשוב מכל – להיות יצירתי, ועל כן להתענג פי כמה על התוצאה הסופית והאישית. ועם לחם זה הכי קל. הצרפתים אלופים במאפים המכילים שאריות לחם ומכנים אותם בשם יצירתי לא פחות - "לחם אבוד" (Pain Perdu). לחם אבוד הוא שם לקבוצה גדולה של מאפים וקינוחים צרפתיים המכילים לחם ישן, שמנת מתוקה וחלב, סוכר, פרי, ריבה או שוקולד, לפעמים שברי מרנג, אגוזים וצימוקים. בהחלט אחד התענוגות הצרפתיים השווים. בהשראת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו