נשאר לחם? הזדמנות מצוינת להיות יצירתיים

שאריות לחם הן חומר נפלא לפשטידה: עם גבינות, ירקות ומכל הבא ליד

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים2
לימור לניאדו תירוש

זו תמיד הרגשה נפלאה להכין אוכל משאריות: הן מאפשרות לבשלן להיות חופשי ומשוחרר במטבח, לבשל ללא מתכון, והחשוב מכל – להיות יצירתי, ועל כן להתענג פי כמה על התוצאה הסופית והאישית. ועם לחם זה הכי קל.

הצרפתים אלופים במאפים המכילים ומכנים אותם בשם יצירתי לא פחות - "לחם אבוד" (Pain Perdu). לחם אבוד הוא שם לקבוצה גדולה של מאפים וקינוחים צרפתיים המכילים לחם ישן, שמנת מתוקה וחלב, סוכר, פרי, ריבה או שוקולד, לפעמים שברי מרנג, אגוזים וצימוקים. בהחלט אחד התענוגות הצרפתיים השווים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ