ציפס מעלי מרווה כבר הכנתם?

מרווה — טעימה, ריחנית ומרגיעה — יכולה לשמש גם להכנת צ'יפס שמתפצפץ בפה

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לימור לניאדו תירוש

אם תביטו היטב תוכלו לראות שמרוות הבר גדלה כמעט בכל חצר נטושה ובצדי הדרכים. צבע העלים שלה ירוק־כסוף מרהיב והיא פורחת בפריחה יפהפייה. ריח העלים משגע והיא בעלת ערכים רפואיים מהמעלה הראשונה, בעיקר בכל הנוגע להרגעה והשקטת נפש סוערת והפחתת לחץ נפשי. טוב לשתות תה מרווה לאחר ארוחה כדי להקל על פעולת העיכול או בעת כאבי בטן.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ