בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ציפס מעלי מרווה כבר הכנתם?

מרווה — טעימה, ריחנית ומרגיעה — יכולה לשמש גם להכנת צ'יפס שמתפצפץ בפה

2תגובות
צ'יפס מרווה
לימור לניאדו תירו

אם תביטו היטב תוכלו לראות שמרוות הבר גדלה כמעט בכל חצר נטושה ובצדי הדרכים. צבע העלים שלה ירוק־כסוף מרהיב והיא פורחת בפריחה יפהפייה. ריח העלים משגע והיא בעלת ערכים רפואיים מהמעלה הראשונה, בעיקר בכל הנוגע להרגעה והשקטת נפש סוערת והפחתת לחץ נפשי. טוב לשתות תה מרווה לאחר ארוחה כדי להקל על פעולת העיכול או בעת כאבי בטן. טעם העלים דומיננטי ומריר, לכן משתמשים בהם במשורה להעשרת מאכלים ותבשילים. טעמם מעניק למנות ניחוח עשבוני בשל ועומק טעמים. אני אוהבת להשתמש בעלי המרווה כצ'יפס, אם קלויים בתנור ואם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו