בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לימור לניאדו תירוש נפרדת מהמדור במתכון למנה הראשונה שבישלה אי פעם

שש שנים ומאות מתכונים אחרי שטור זה עלה לראשונה, הגיע הזמן להיפרד. כמה מלים לסיום וגם מתכון אחד שיש לו מקום מיוחד בלב

78תגובות
סיר קוויסד
לימור לניאדו תירו

קוראים ובשלנים יקרים, זהו טור פרידה. כבר שש שנים אני כותבת ומצלמת את המדור הזה, חולקת איתכם מדי שבוע את אהבתי לבישול ולאירוח, לניחוחות של תרבויות רחוקות ולאלו של המטבח המקומי הנפלא. האתגר הזה הסב לי לכל אורך הדרך סיפוק גדול והזדמנות ללמוד דברים חדשים בעצמי, וגם הרבה רגעים שמחים. במיוחד כשהצלחתי לגרום לקוראים להניח את העיתון, להפשיל שרוולים ולהיכנס למטבח; לבשל ולאפות, להחמיץ ולרקוח, ליהנות מהתהליך, ולא פחות מכך - מהתוצאה. לכל קוראי, ובמיוחד לבשלנים שביניכם, מנוסים וחסרי ניסיון כאחד, אלה ששלחו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו