מתכוןמתכון

קישואים ממולאים מכרתים

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4-6 מנות

הוראות הכנה

חוצים את הקישואים לאורכם, מרוקנים בעזרת כפית או כף פריזאית את תוכן הקישוא כך שיתקבלו צורות סירה. קוצצים את תוכן הקישואים לקוביות קטנטנות, כמעט עד מחית גסה. מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר חומרי המלית ומערבבים. מחממים תנור ל-200 מעלות.

ממלאים את הקישואים ומניחים בשכבה אחת בתבנית צלייה משומנת בשמן זית או במחבת שנכנסת לתנור. צולים עשר דקות. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה. אחרי עשר דקות צלייה מוציאים מהתנור ומפזרים בעזרת כף את הרוטב בין ממולאי הקישואים. מורידים את הטמפרטורה ל-180 וצולים 20 דקות.

תגובות