מתכוןמתכון |

סלט אורז אדום בקוקוס ומנגו

סלט טרופי בריא ומפתיע. בשאר עונות השנה כאשר אין מנגו, אני מחליפה אותו באפרסמון, בפלחי קלמנטינות או תפוז או בנקטרינה צהובה.

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות

הוראות הכנה

מרתיחים סיר בינוני עם חלב קוקוס, מים ועלי קפיר, מוזגים את האורז האדום ומבשלים תוך בעבוע בינוני למשך 30 דקות. מצננים את האורז בסיר ומסננים היטב לאחר שהתקרר. מפרידים את עלי הכוסברה מהגבעולים.

מערבבים בקערה את כל חומרי הסלט, יוצקים את הרוטב מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים עם שבבי קוקוס קלויים או בוטנים קצוצים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ