נודלס פטריות עם תרד וביצים - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון נודלס פטריות עם תרד וביצים

מרקמה הבשרני של פטרית השיטקאי דחוס וחלק והיא יכולה להחליף את תחושת הלעיסה והשובע שבאכילת בשר

2-3 מנות דרגת קושי: קל
אטריות מוקפצות בתרד וביצים
לימור לניאדו תירוש

לשמחתנו, קל להשיג כיום פטריות שיטאקי טריות. ניתן למצוא אותן כמעט אצל כל ירקן ובמרכולים השונים. מעבר לטעמה העדין הרווי בניחוחות אדמה, היא נחשבת לבריאה שבחבורה. אם אינכם מוצאים את הטרייה, החליפו אותה במיובשת, רק השרו במים רותחים למשך רבע שעה או יותר ושיטפו היטב לפני הפריסה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

מתכונים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות