מתכון

סלט פומלה ואטריות זכוכית

לפומלה מרקם ועסיס שמשתלבים נהדר עם טעמים אסיאתיים

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים1
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות

הוראות הכנה

שמים את האטריות בקערה, מוזגים מים רותחים ומשרים 2–3 דקות, טועמים כל דקה עד שהן מוכנות, מסננים ושטופים במים קרים. גוזרים אותן מעט עם מספריים ומעבירים לקערה גדולה. מוסיפים לקערה בקבוקוני פומלה, מלפפונים, כרוב, בצל ירוק, עלי כוסברה ונענע, צ'ילי ובוטנים. מנערים בצנצנת את כל חומרי הרוטב, מוזגים על הסלט, מערבבים, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים מיד עם מעט בוטנים קצוצים מעל.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ