מתכון |

סלק צלוי בתנור עם תמרהינדי

לאחר צלייה ממושכת בתנור הסלק יוצא ממש כמו ממתק

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

לאחר הצלייה הממושכת יוצאים הסלקים ממש כמו ממתק - מצומקים ומרוכזים בטעמים מתוקים אדמתיים. הכי טעים לאכול אותם ככה, טבעיים עם הקליפה. אפשר גם לחתוך אותם לשמיניות ולהרכיב סלט יפהפה עם גבינת עיזים ועלים רעננים.

לכתבה המלאה ולמתכונים נוספים עם תמרהינדי

הוראות הכנה

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ