סלק צלוי בתמרהינדי - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלק צלוי בתמרהינדי

לאחר צלייה ממושכת הוא יוצא ממש כמו ממתק. עוד אחד בסדרת מתכוני התמרהינדי

8 מנות דרגת קושי: קל
לימור לניאדו תירוש

לאחר הצלייה הממושכת יוצאים הסלקים ממש כמו ממתק - מצומקים ומרוכזים בטעמים מתוקים אדמתיים. הכי טעים לאכול אותם ככה, טבעיים עם הקליפה. אפשר גם לחתוך אותם לשמיניות ולהרכיב סלט יפהפה עם גבינת עיזים ועלים רעננים.

לכתבה המלאה ולמתכונים נוספים עם תמרהינדי

 

 

 

4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

מתכונים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות