מתכון

קרקרים משקדים ופשתן ללא גלוטן

קרקרים נטולי קמח חיטה הם פתרון מושלם לאלה השומרים על תזונה נטולת גלוטן לכל ימי השנה. הם טעימים, בריאים וקלים להכנה באופן מפתיע

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:כ-30 יחידות

הוראות הכנה

מחממים תנור ל- 170 מעלות.

מניחים את כל החומרים היבשים בקערה, מערבבים ומוסיפים שמן ומים. מערבבים היטב ונותנים לתערובת לנוח רבע שעה.

מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים אותו בשמן זית.

מוזגים את הבלילה ומשטיחים בעזרת כף עד שהבלילה מכסה את פני התבנית בשכבה דקה ואחידה.

זורים פרג ואופים 15 דקות.

מוציאים מהתנור וחותכים בעזרת סכין חדה לריבועים. מחזירים לתנור ואופים עוד 35 דקות. מפרידים את הריבועים בעודם חמים.

שומרים בקופסא אטומה.

תגובות