מתכון

קרקרים של קינואה, טף וכוסמת ללא גלוטן

קרקרים טעימים ובריאים, שקל להכין. כל מה שצריך זה רק להצטייד בחומרי הגלם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:כ-30 יחידות

הוראות הכנה

מרתיחים מים בסיר קטן, מוסיפים את הקינואה ומבשלים ללא כיסוי  8 דקות, מסננים.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מניחים בקערה את כל החומרים היבשים ואת הקינואה המבושלת, מערבבים ומוסיפים שמן ומים. מערבבים היטב.

משטיחים את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים בשמן זית ומרדדים עד קבלת משטח דק.

מעבירים לתבנית, מסירים את הנייר העליון, זורים קצח, מהדקים מעט ואופים 12 דקות.

מוציאים מהתנור וחותכים בעזרת סכין חדה לריבועים. מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות, מחזירים לתנור ואופים עוד 30 דקות.

מפרידים את הריבועים בעודם חמים.

שומרים בקופסה אטומה.

קרקרים של קינואה, טף וכוסמת ללא גלוטן

תגובות