הנסיכה והעדשים: מתכונים מנצחים לבישול עדשים שחורות

עדשים שחורות שומרות על צורתן האלגנטית גם אחרי הבישול ולכן מצוינות גם בסלט וגם כתוספת או כמנה עיקרית

לימור לניאדו תירוש, תצלומים: לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לימור לניאדו תירוש, תצלומים: לימור לניאדו תירוש
מג'דרה של בורגול ועדשים שחורותצילום: לימור לניאדו תירוש
סלט עדשים שחורות עם אנדיב ואספרגוסצילום: לימור לניאדו תירוש
צילום: לימור לניאדו תירוש

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ