בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לספגטי בולונז הטוב בעולם של לימור לניאדו תירוש

כל פעם שאחד מילדי מארח חבר הוא מספר לו בגאווה שאני מכינה את הבולונז הטוב בעולם ושהוא חייב לטעום. גם אתם

47תגובות
לימור לניאדו תירוש

בעבור ילדיי זהו הספגטי של אמא. ללא ספק בשבילם זוהי המנה המנצחת בבית. כל פעם שאחד מילדי מארח חבר הוא מספר לו בגאווה שאני מכינה את הבולונז הטוב בעולם ושהוא חייב חייב לטעום. אני לא יודעת למה זה כך, אבל כל הילדים שטעמו מן המנה חושבים כמוהו. לדעתי הסוד במתכון, שקולע לטעמי הילדים, הוא שזהו רוטב ללא חתיכות של ירקות, חלק ורך עם טעם בשרי מובהק.

חומרים (ל-4 מנות):

  • 500 גרם בשר טחון
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • כף סויה
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית אורגנו
  • מעט פלפל שחור
  • 2 כוסות מיץ עגבניות
  • חבילת ספגטי מבושלת לרמת אל דנטה

הכנה:

בסיר בינוני מטגנים את הבשר (ללא שמן) עד קבלת תערובת פירורית. מוסיפים רסק עגבניות וסויה ומערבבים דקה. מוסיפים את שאר החומרים, מכסים במכסה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך שעה. מגישים עם ספגטי ופרמזן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו