בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: מקרוני שוקי עוף של לימור לניאדו תירוש

8 שוקי עוף, 2 כפות שמן חמניות, כפית פפריקה, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל אנגלי, רבע כפית פלפל שחור, 350 גרם מקרוני (ברילה מספר 9), 3 כפות רסק עגבניות, רבע כפית מלח, כף שמן זית, רבע כוס מים

4תגובות

חומרים (ל-4 מנות):

  • 8 שוקי עוף
  • 2 כפות שמן חמניות
  • כפית פפריקה
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל אנגלי
  • רבע כפית פלפל שחור
  • 350 גרם מקרוני (ברילה מספר 9)
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • רבע כפית מלח
  • כף שמן זית
  • רבע כוס מים

הכנה:

שוטפים ומייבשים את שוקי העוף. בצלחת שטוחה מערבבים את התבלינים ומגלגלים את שוקי העוף בתערובת התבלינים, כך שיצופו מכל הצדדים. מחממים 2 כפות שמן חמניות בסיר שטוח, מטגנים את שוקי העוף למשך שלוש דקות, מכוסה במכסה. הופכים ומטגנים שלוש דקות נוספות בסיר מכוסה. מכבים את הלהבה, ומשאירים מכוסה למשך עשר דקות. מבשלים את המקרוני במים מומלחים קלות למשך 5 דקות (חצי בישול), מסננים ומעבירים לקערה בינונית. מערבבים בקערה קטנה רסק עגבניות, מלח, שמן זית, רבע כוס מים ואת כל נוזלי הבישול והשומן שהעוף הגיר, יוצקים לקערת הפסטה ומערבבים היטב. מסדרים בסיר את שוקי העוף בעיגול, כשצדם הרחב כלפי חוץ, מעל מניחים את הפסטה המתובלת ומכסים במכסה. מבשלים על להבה בינונית למשך עשרים דקות, מנמיכים מאוד את הלהבה וממשיכים בבישול למשך שעה נוספת. הופכים בזהירות על צלחת הגשה ומגישים.

לימוד לניאדו


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו