שלושה מתכונים לגרנולה ביתית

קלאסית, עם ערמונים וללא סוכר או כחטיף: לגרנולה יש דימוי בריא, אבל רק גרסה ביתית שלה מבטיחה טריות וערך תזונתי גבוה

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לימור לניאדו תירוש
גרנולה קלאסיתצילום: לימור לניאדו תירוש
גרנולה עם ערמוניםצילום: לימור לניאדו תירוש
גרנולה ברצילום: לימור לניאדו תירוש

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ