שלושה מתכונים עם גבינות כחולות

מה ההבדל בין גבינה שנוצרה במערה טבעית ובין זו שנוצרה באופן מלאכותי, מה נותן לה את טעמה החריף ועם מה מומלץ להגיש אותן

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
צילום: לימור לניאדו תירוש
צילום: לימור לניאדו תירוש
סלט חסה בויניגרט צרפתיצילום: לימור לניאדו תירוש
צילום: לימור לניאדו תירוש

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ