בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: שקשוקה קפונטה ופרמזן

רוטב קפונטה, 8 ביצים, מלח, פלפל, צ'ילי גרוס, פרמז'ן

תגובות

חומרים (6 מנות):

  • רוטב קפונטה
  • 8 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • צ'ילי גרוס
  • פרמז'ן

מתכון לרוטב קפונטה>>>

הכנה:

מחממים קפונטה במחבת, מוסיפים מעט צ'ילי גרוס, רבע כוס מים ומרתיחים. שוברים את הביצים למחבת, מתבלים במלח ופלפל. מבשלים על להבה בינונית עד שהחלבון התייצב. מורידים מהאש, מפזרים גילופי פרמזן ומגישים מיד.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו