מתכון: מאפינס פולנטה גבינה כחולה ובצל ירוק
כוס (140 גרם) קמח, חצי כפית סודה לשתייה, כפית אבקת אפייה, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, קורט גרגירי כוסברה טחונים, קורט אגוז מוסקט, חצי כוס סוכר, 2 מיכלי שמנת חמוצה, ביצה, כוס קמח תירס-פולנטה
חומרים (12 מנות):
- כוס (140 גרם) קמח
- חצי כפית סודה לשתייה
- כפית אבקת אפייה
- חצי כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- קורט גרגירי כוסברה טחונים
- קורט אגוז מוסקט
- חצי כוס סוכר דמררה
- 2 מיכלי שמנת חמוצה (400 מ"ל)
- ביצה
- כוס קמח תירס-פולנטה
- חצי כוס שמן זית עדין
- 3 בצל ירוק פרוס לעיגולים דקים
- 60 גרם גבינה כחולה בעלת מרקם יבש, מגוררת- כגון דנה בלו, רוקפור, בלו סטילטון
- שומשום שחור לזרייה מעל
הכנה:
צילום: לימור לניאדו תירוש