שלושה מתכונים עם אורז בר

גרגיריו של אורז הבר מעשירים תבשילים ומרקים ומשתלבים נפלא בסלטים. 3 אפשרויות טעימות: סלט עם אבוקדו, מג'דרה עם סלק צלוי ופילאף עם ירקות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
סלט אורז בר עם אבוקדו, תפוזים ואגוזי לוזצילום: לימור לניאדו תירוש
מג'דרה של אורז פרא, עדשים ובורגול, עם סלק צלוי בסילאןצילום: לימור לניאדו תירוש
פילאף אורז בר, חיטת כוסמין וירקות צלוייםצילום: לימור לניאדו תירוש

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ