בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: צ'אטני פלפלים חריף-מתוק

להוסיף צ'ילי לפי הטעם ולאכול לצד כוס גדולה של בירה קרה

תגובות

חומרים:

  • 6 פלפלים אדומים קלויים, קלופים וקצוצים גס
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום
  • לפחות חצי פלפל אדום חריף קצוץ
  • 2 כפיות סוכר
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 2 כפות חומץ בלסמי

הכנה:

מחממים שמן בסיר קטן. מוסיפים שום, פלפל חריף וסוכר ומטגנים למשך דקה.

מוסיפים פלפלים, מלח, פלפל שחור ומבשלים 2 דקות. מוסיפים חומץ ומכבים את האש. טועמים ומתקנים תיבול.

צ'אטני
לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו