מתכון: צ'אטני פלפלים חריף-מתוק

להוסיף צ'ילי לפי הטעם ולאכול לצד כוס גדולה של בירה קרה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

חומרים:

  • 6 פלפלים אדומים קלויים, קלופים וקצוצים גס
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום
  • לפחות חצי פלפל אדום חריף קצוץ
  • 2 כפיות סוכר
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 2 כפות חומץ בלסמי

הכנה:

מחממים שמן בסיר קטן. מוסיפים שום, פלפל חריף וסוכר ומטגנים למשך דקה.

מוסיפים פלפלים, מלח, פלפל שחור ומבשלים 2 דקות. מוסיפים חומץ ומכבים את האש. טועמים ומתקנים תיבול.

צ'אטניצילום: לימור לניאדו תירוש

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ