שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכון

טראפלס שוקולד, ספירולינה וטחינה אתיופית

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
טראפלס שוקולד, ספירולינה וטחינה אתיופית
טראפלס שוקולד, ספירולינה וטחינה אתיופיתצילום: לימור לניאדו תירו
לימור לניאדו תירוש

חומרים (30-25 מנות):

10 יחידות (80 גרם) ביסקוויטים פתי בר מחיטה מלאה או רגילים או כוס פצפוצי קינואה (קינואה תפוחה)

חצי כוס (75 גרם) שקדים טבעיים

רבע כוס (75 גרם) דבש

רבע כוס (50 גרם) טחינה אתיופית (מנוערת היטב) או טחינה גולמית רגילה

100 שוקולד מריר מומס בבן מרי או מיקרוגל

2 כפות שמנת מתוקה או קרם קוקוס

2 כפיות גדושות אבקת ספירולינה (או יותר, לפי הטעם)

לציפוי:

חצי כוס אבקת קקאו מנופה או פולי קקאו אורגניים טחונים ומנופים

הכנה:

מרסקים ביסקוויטים בקערה קטנה של מעבד מזון. מעבירים לקערה בינונית. מרסקים שקדים בקערה הקטנה של מעבד מזון. מעבירים לקערה הבינונית. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים ומצננים חצי שעה. צרים עיגולים קטנים ומצפים באבקת קקאו. שומרים במקרר בקופסה אטומה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ