פריחה טעימה: שני מתכונים נפלאים עם כרובית

צלויה עם טחינה ואנשובי, בגראטן או בתבשיל הודי טבעוני. ההתאהבות שלי בתפרחות הלבנות המוצקות של הכרובית היתה מאוחרת יחסית, אבל מהירה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל

מודה, רק בשנים האחרונות למדתי לאהוב כרובית. הרומן שלי אִתה התחיל בארוחת צהריים במסעדת פועלים קטנטנה ביפו, כאשר בין כל הסלטים שהוגשו לשולחן בלטו תפרחות כרובית קטנטנות וטעימות להפליא, שטוגנו בציפוי פירורי לחם פריך ונטבלו ברוטב חמוץ־חריף של שום ולימון.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ