מעדן מלחים |

מתכוני טארט טאטן עם ירקות וגבינות

השילוב של טארט־טאטן וקרמל מנצח לא רק בעוגות תפוחים מתוקות, אלא גם בטארטים מלוחים עם ירקות כמו סלק, בטטה או בצל, ועם גבינות רוקפור או עזים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל

לא אחדש לכם אם אומר שעוגת טארט טאטן תפוחים היא מהיותר־שוות שיש. סוד טעמו של הטארט טאטן טמון בבישול התפוחים בקרמל מתוק־מריר המעניק להם טעם ייחודי. שנים אני חולמת על פיתוח מתכונים של טארטים מלוחים הספוגים בקרמל. הסירופ הסמיך והכהה הזה משתלב נהדר עם תבלינים וטעמים מלוחים, ואך טבעי לנסות לשלב את טכניקת הבישול של הטארט טאטן גם בטארטים מלוחים, משמע: בישול ירקות בקרמל ותבלינים ואפייתם בתבנית עם מעטה בצק שחום ופריך.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ