מתכונים |
לימור תירוש לא הולכת על ביצים
נכנסתי לטריטוריה לא מוכרת, שאין בה קמח, סוכר, שמן וביצים, ויצאתי אחרי כמה ניסיונות כושלים עם עוגיות טבעוניות מעולות. ללא גלוטן, מיותר לציין
השבוע החלטתי לעשות את הלא־ייאמן ולאפות עוגיות טבעוניות שהן ללא קמח וללא סוכר וגם ללא שמן, ושיהיו טעימות. נשמע מופרך. הרי חלק מהסוד של עוגיות טעימות הוא פריכות הבצק שנוצרת משילוב נכון של חמאה וקמח, ומהאווריריות שמעניקות הביצים. הוסיפו לזה את הצורך בחומר שיאחד את התערובת — נכון, ביצים ושומן — ותקבלו טעימה מהבעייה.
תגובות
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי