מתכון |

תקופת צינון: מרקים קרים לקיץ חם

כשהכל נעשה חם ומנומנם, זו שעתם של המרקים הקרים: מגספאצ'ו אנדלוסי ועד בורשט ומרק קישואים ושקדים. קלים, מרווים, וצופנים כמה סודות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל

כבר כמה שבועות, ובלי קשר לדכדוך המלחמה, השוק במצב רוח עצל. הרוכלים מנומנמים משהו וגם לירקות, לפירות ולעשבי התיבול קשה לשרוד את החום הקשה. מה שיוצר הלך רוח דומה גם במטבח, המחפש לו בקצב אטי מזונות צוננים וקלים להכנה. המרקים הקרים הם דוגמה נפלאה למזון שכזה, קל, קריר, פשוט וטעים טעים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ