מינחה מרוקאית: שלושה סלטים מפעם

הכנה פשוטה, בישול ארוך, תבלינים טריים. שלושה סלטים משולחן המזה המרוקאי האותנטי, עם הריחות והטעמים ההם

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
לימור לניאדו תירוש

בשבוע שעבר סיפרתי בקצרה על שולחן סלטי החג המרוקאיים שליווה את הפסטייה. קיבלתי בקשות רבות לפרסם את המתכונים האלה בגרסתם האותנטית, ללא תוספות מודרניות, ומי כמוני מבינה את הבקשה: גם אני מתגעגעת מדי פעם לטעמים, לריחות ולהגשה הפשוטה ההיא.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ