מתוק המלוח |

אין כמו טריאקי בהכנה ביתית

בשיפודי יאקיטורי, בנודלס עוף ופטריות או כפתרון מהיר ונפלא למנות אחרות באמצע השבוע. רוטב טריאקי ביתי הוא קל להכנה וטעים פי כמה מהתעשייתי

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל

הכנת רוטב טריאקי ביתי היא משימה קלה במיוחד והוא טעים הרבה יותר מזה התעשייתי. אני אוהבת להכין צנצנת גדולה מהרוטב הסמיך והכהה הזה, שטעמו נע בין מליחות למתיקות מענגת ואז יש לי פתרון נפלא למנות של אמצע השבוע, כשאין זמן להכנות מסובכות ולקניות מרובות.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ