אל תחמיצו |

עדינות היא שם המשחק בחמוצים יפניים

עגבניות שרי, מלפפונים, כרובית, גזר וסלרי - החמוצים בשיטה היפנית ממש לא מזכירים את אלה שלנו. טבילה קצרה בחומץ אורז משאירה אותם פריכים ועם טעם וצבע קרובים למקור

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל

היפנים לא מרבים לאכול ירקות טריים ואין להם כמעט סלטים טריים בתפריט המסורתי שלהם. ובכל זאת הירקות תופסים במטבח היפני מקום מרכזי: מאודים, מוקפצים, מטוגנים או מבושלים — ומוחמצים. הירקות המוחמצים הם נדבך חשוב במטבח הזה כי נהוג לפתוח כל ארוחה יפנית בקערת ירקות מוחמצים, לפתיחת התיאבון וניקוי החך. סוגי החמוצים במטבח היפני הם רבים, ומשתנים לפי העונה וסוג הארוחה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ