הסלטים שעושים את החורף

עשבי תיבול טריים, חסות למיניהן, ירקות שורש והרבה פירות הדר: השפע החורפי מאפשר להכין סלטים מרעננים, שונים מאלה המוּכרים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל

המטבח הים־תיכוני מבורך בחומרי גלם משובחים. שפע של ירקות, עשבי תיבול, פירות ושורשים עומדים לרשותנו. ההיצע רב והתוצרת לרוב טרייה וטובה. היופי במטבח שלנו טמון ביבול המשתנה לאורך חודשי השנה. כל עונה מתהדרת בגידולים שלה, ובשלן טוב הוא בשלן שמעז לשנות ולהתגמש בהתאם לחומרי הגלם שהעונה מביאה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ