לאכול גדיא |
מתכונים לליל הסדר של השף שרון כהן
טעמים של בית ושפע עשבי תיבול מאפיינים את הבישול של השף שרון כהן, המתארח עם מתכונים לליל הסדר. מדג ממולא בשומר וצלפים עד מלבי הדרים, ובאמצע - דאכלא לגדיא, צוואר טלה
לא סתם רציתי לבשל את ארוחת ליל הסדר עם שרון כהן (38), השף והבעלים של מסעדת "שילה" בתל אביב, שפתח לאחרונה מחדש גם את "קפה אירופה". כהן הוא שף של בית - אם לדייק: של משפחה. כל תפישת עולמו שואבת את השראתה מהבישול הביתי: אוכל חף מגינונים ומתובל בדיוק רב, הכנת מנות פשוטה ומהירה שנעשית במקום, ולכל מנה יש את הסיפור שלה. "יש שני דברים שאני לא מתפשר עליהם", הוא אומר, "חומרי גלם - אני נלחם על כל דג טרי ופיסת בשר טובה - ולהוציא כל יום את הילדים שלי מהגן". כך גם המנות שהכנו יחד: חמות, מחבקות ומשאירות טעם של עוד.
כתבות מומלצות

ספר הזיכרונות שהותיר אחריו חושף כישרון מפתיע של סופר גדול

טירללת מדינה שלמה, את צריכה לענות. "צודק, אבל אני מנתקת"

סמי ברדוגו מנוכר להומוסקסואליות, למזרחיות ולחיים עצמם

יש ילדות שההתבגרות המינית שלהן מתחילה בגיל 6. אין הסבר לתופעה

כן, מדובר בסוג של אובססיה. זו רשימת תוספי המזון שאני לוקחת
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
