פודינג אורז עם חלב קוקוס, מנגו וסירופ תפוז - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פודינג אורז עם חלב קוקוס, מנגו וסירופ תפוז

בין המזרח הרחוק למזרח הקרוב, קינוח שמנצל את מתיקות המנגו וחמיצות התפוז

4 מנות דרגת קושי: קל
פודינג אורז
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי כוס אורז עגול או סטיקי רייס

400 מ"ל (פחית) חלב קוקוס
150 מ"ל חלב מלא
רבע כוס סוכר
רבע כפית מלח

לסירופ התפוז:

חצי כוס מיץ תפוזים

רבע כוס סוכר
מקל וניל, חצוי לאורכו
2 מנגו בשלים ופרוסים לפלחים

הוראות הכנה

משרים את האורז במים קרים למשך שעה, ומסננים.

בסיר בינוני מבשלים חלב קוקוס, חלב, סוכר ומלח, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים לסיר אורז ומבשלים לא מכוסה, כ-20 דקות. טועמים - אם האורז רך מכבים את הלהבה, אם הוא מעט קשה מבשלים חמש דקות נוספות. בזמן הבישול, חשוב לערבב עם כף עץ את האורז ולהשגיח שלא יידבק לתחתית הסיר. אם הפודינג הסמיך יתר על המידה, ניתן להוסיף מעט חלב קוקוס או חלב רגיל.

בסיר קטן מרתיחים מיץ תפוזים, סוכר ומקל וניל, מנמיכים את הלהבה, מבשלים חמש דקות, מגרדים את תוך מקל הווניל לתוך הסירופ ומכבים את האש.

מניחים בכל קערה אישית 3 כפות גדושות של אורז חם, מעליו מספר פלחי מנגו וכף סירופ תפוז.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות