מתכון: ספגטי עגבניות ושמן זית

מרכיבים: קופסת שימורי עגבניות מרוסקות, רבע כוס שמן זית, כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, שן שום, חבילת ספגטי מבושלת לרמת אל דנטה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ספגטי עגבניות ושמן זית
ספגטי עגבניות ושמן זיתצילום: לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות

רוטב חלק ורך שמקבל אווריריות נפלאה מערבול ממושך בבלנדר. אפשר להגישו עם שניצל או חזה עוף בגריל, פילה דג סלמון או דג לבן, צרובים במחבת עם מעט שמן זית ומלח. אפשר לבשלו (לאחר הטחינה) עם עיגולי נקניקיות אורגניות, שהן היחידות שמכילות 95% בשר עוף.

רכיבים

  • קופסת שימורי עגבניות מרוסקות
  • רבע כוס שמן זית
  • כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • שן שום
  • חבילת ספגטי מבושלת לרמת אל דנטה

הוראות הכנה

מבשלים את כל החומרים בסיר מכוסה למשך חצי שעה.

מעבירים לבלנדר וטוחנים למשך עשר דקות. מחממים בשנית ומגישים עם ספגטי, פנה או כל פסטה אהובה אחרת.

תגובות