מתכון לספגטי בולונז הטוב בעולם של לימור לניאדו תירוש

כל פעם שאחד מילדי מארח חבר הוא מספר לו בגאווה שאני מכינה את הבולונז הטוב בעולם ושהוא חייב לטעום. גם אתם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ספגטי ברוטב בולונז
ספגטי ברוטב בולונזצילום: לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
1 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות

בעבור ילדיי זהו הספגטי של אמא. ללא ספק בשבילם זוהי המנה המנצחת בבית. כל פעם שאחד מילדי מארח חבר הוא מספר לו בגאווה שאני מכינה את הבולונז הטוב בעולם ושהוא חייב חייב לטעום. אני לא יודעת למה זה כך, אבל כל הילדים שטעמו מן המנה חושבים כמוהו. לדעתי הסוד במתכון, שקולע לטעמי הילדים, הוא שזהו רוטב ללא חתיכות של ירקות, חלק ורך עם טעם בשרי מובהק.

רכיבים

  • 500 גרם בשר טחון
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • כף סויה
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית אורגנו
  • מעט פלפל שחור
  • 2 כוסות מיץ עגבניות
  • חבילת ספגטי מבושלת לרמת אל דנטה

הוראות הכנה

בסיר בינוני מטגנים את הבשר (ללא שמן) עד קבלת תערובת פירורית.

מוסיפים רסק עגבניות וסויה ומערבבים דקה. מוסיפים את שאר החומרים, מכסים במכסה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך שעה.

מגישים עם ספגטי ופרמזן.

תגובות