מתכון לספגטי בולונז הטוב בעולם של לימור לניאדו תירוש - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לספגטי בולונז הטוב בעולם של לימור לניאדו תירוש

כל פעם שאחד מילדי מארח חבר הוא מספר לו בגאווה שאני מכינה את הבולונז הטוב בעולם ושהוא חייב לטעום. גם אתם

4 מנות דרגת קושי: קל
ספגטי ברוטב בולונז
לימור לניאדו תירוש

בעבור ילדיי זהו הספגטי של אמא. ללא ספק בשבילם זוהי המנה המנצחת בבית. כל פעם שאחד מילדי מארח חבר הוא מספר לו בגאווה שאני מכינה את הבולונז הטוב בעולם ושהוא חייב חייב לטעום. אני לא יודעת למה זה כך, אבל כל הילדים שטעמו מן המנה חושבים כמוהו. לדעתי הסוד במתכון, שקולע לטעמי הילדים, הוא שזהו רוטב ללא חתיכות של ירקות, חלק ורך עם טעם בשרי מובהק.

50תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 גרם בשר טחון

2 כפות גדושות רסק עגבניות
כף סויה
חצי כפית מלח
חצי כפית אורגנו
מעט פלפל שחור
2 כוסות מיץ עגבניות
חבילת ספגטי מבושלת לרמת אל דנטה

הוראות הכנה

בסיר בינוני מטגנים את הבשר (ללא שמן) עד קבלת תערובת פירורית.

מוסיפים רסק עגבניות וסויה ומערבבים דקה. מוסיפים את שאר החומרים, מכסים במכסה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך שעה.

מגישים עם ספגטי ופרמזן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות