רוטב ויניגרט קלאסי - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון רוטב ויניגרט קלאסי

רוטב שמתאים לתיבול סלט חסה רענן, סלטי ירקות ירוקים כגון אספרגוס, תרד, אורוגולה ושומר, וסלט כרובית צלויה

דרגת קושי: קל
רוטב ויניגרט
לימור לניאדו תירוש
8תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

רבע כוס (60 מ"ל) מיץ לימון או חומץ בן יין עדין

חצי כוס (120 מ"ל) שמן זית
חצי כפית מלח
רבע שן שום קצוצה קטן
כף חרדל דיז'ון חלק
2 כפיות דבש או סילאן

הוראות הכנה

שמים את כל החומרים בצנצנת בעלת מכסה הנסגר היטב, סוגרים ומנערים עד קבלת רוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות