כנאפה עוף, פיסטוקים ובטטות - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כנאפה עוף, פיסטוקים ובטטות

6-8 מנות דרגת קושי: קל
קדאיף עוף
לימור לניאדו תירוש

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מניחים בתבנית תנור את הבטטות, מושחים בשמן זית, מלח ופלפל שחור. צולים כרבע שעה.

במחבת בגודל 26 שנכנסת לתנור מטגנים בצלים עם 3 כפות שמן עד התרככות והשחמה קלה. מוסיפים פרגיות ומטגנים עד קבלת תערובת פירורית והשחמה קלה של הבשר. מתבלים, מוסיפים פיסטוקים, בטטות ויין פורט, מערבבים ומכבים את האש.

בקערה גדולה מפרידים בזריזות אטריות, מושחים בשמן זית ומלח ומערבבים היטב.

מניחים אטריות בשכבה אחידה מעל תערובת הפרגיות ואופים למשך 20 דקות. מגישים חם עם טחינה מתובלת.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 כוסות (300 גרם) בטטה קלופה וחתוכה לקוביות קטנות

כף שמן זית
מלח ופלפל שחור
2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
3 כפות שמן קנולה או תירס
500 גרם פרגיות עוף טחון
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
רבע כפית פלפל אנגלי טחון
קורט קינמון
קורט אגוז מוסקט
60 גרם (5 כפות) פיסטוקים קלויים וקצוצים
2 כפות יין פורט
200 גרם אטריות קדאיף
שליש כוס (80 מ"ל) שמן זית
קורט מלח

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מניחים בתבנית תנור את הבטטות, מושחים בשמן זית, מלח ופלפל שחור. צולים כרבע שעה.

במחבת בגודל 26 שנכנסת לתנור מטגנים בצלים עם 3 כפות שמן עד התרככות והשחמה קלה. מוסיפים פרגיות ומטגנים עד קבלת תערובת פירורית והשחמה קלה של הבשר. מתבלים, מוסיפים פיסטוקים, בטטות ויין פורט, מערבבים ומכבים את האש.

בקערה גדולה מפרידים בזריזות אטריות, מושחים בשמן זית ומלח ומערבבים היטב.

מניחים אטריות בשכבה אחידה מעל תערובת הפרגיות ואופים למשך 20 דקות. מגישים חם עם טחינה מתובלת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות