קלחי תירס ופטריות שמפיניון בגריל - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קלחי תירס ופטריות שמפיניון בגריל

מנה ראשונה פשוטה להכנה ופותחת תיאבון, שכדאי להגיש בארוחת ברביקיו או מנגל לפני שניגשים לשיפודים ולבשר

6 מנות דרגת קושי: קל
קלחי תירס ופטריות שמפיניון בגריל
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 קלחי תירס

סלסילת פטריות שמפיניון
רוטב:
2 כפות שמן זית
6 בצל ירוק פרוס לעיגולים דקים
2 שיני שום קצוצות
כפית ג'ינג'ר מגורר
3 כפות סוכר
חצי כוס סויה
כף רוטב צ'ילי מתוק
רבע כפית פלפל לבן
קורט צ'ילי יבש

הוראות הכנה

פורסים את קלחי התירס לעיגולים בעובי של 2 ס"מ. מחממים מחבת פסים או ברביקיו. צולים את קלחי התירס ופטריות שמפיניון עד השחמה. במחבת מחממים שמן זית. מטגנים בצל ירוק, שום וג'ינג'ר כ-3 דקות, מוסיפים סוכר, סויה, צ'ילי מתוק ותבלינים. מבשלים חמש דקות. מניחים את הירקות הצלויים בצלחת הגשה, שופכים מעל את הרוטב, מערבבים מעט ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות