מתכון: המבורגר קלאסי - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: המבורגר קלאסי

אדום מבפנים, שזוף מבחוץ. כך צולים את ההמבורגר המושלם

4 מנות דרגת קושי: קל
לימור לניאדו תירוש
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי קילו אנטריקוט טחון גס

חצי קילו פילה בקר טחון גס
מעט מלח ופלפל שחור גרוס דק
4 לחמניות רכות
חסה אייסברג או לבבות חסה ערבית
4 פרוסות עגבנייה עבות
4 טבעות בצל אדום או לבן
מלפפון חמוץ פרוס
קטשופ

הוראות הכנה

מחממים מחבת פסים משומנת קלות או מנגל.

מערבבים בקערה את הבשר, לשים קצרות ומחלקים לארבעה חלקים שווים. צרים קציצות עגולות ועבות.

צולים על צד אחד למשך 5 דקות, ממליחים ומפלפלים. הופכים וצולים דקה או שתיים. מניחים על לחמנייה טרייה (אפשר לחמם אותה על המנגל) עם חסה, עגבנייה, בצל ומלפפון חמוץ. מזליפים קטשופ ואוכלים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות