גוואקמולי סלק ואבוקדו - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון גוואקמולי סלק ואבוקדו

גוואקמולי סגול עמוק בטעם מתוק-חריף, שהולם המבורגר בלחמנייה לצד חרדל חריף ומעקצץ

דרגת קושי: קל
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 סלקים בינוניים שטופים

כפית פלפל צ'יפוטלה או חלפיניו קצוץ

כפית וחצי סוכר

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

2 כפות חומץ בלסמי

חצי כפית חרדל דיז'ון

אבוקדו בשל ומעוך במזלג עם כמה טיפות מיץ לימון

הוראות הכנה

בסיר מכוסה עם חצי כוס מים מבשלים את הסלקים על אש בינונית עד התרככות. מכבים ומצננים בסיר המכוסה. קולפים תחת הברז עם הידיים (הקליפה נושרת בקלות), קוטמים את השורש והגבעול ומגררים על פומפייה גסה.

מעבירים את הסלקים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות