מתכון |

גוואקמולי משודרג עם סלק ואבוקדו

גוואקמולי סגול עמוק בטעם מתוק-חריף, שהולם המבורגר בלחמנייה לצד חרדל חריף ומעקצץ

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
זמן בישול:15 דקות
צילום: לימור לניאדו תירוש

רכיבים

  • 2 סלקים בינוניים שטופים
  • כפית פלפל צ'יפוטלה או חלפיניו קצוץ
  • כפית וחצי סוכר
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • חצי כפית חרדל דיז'ון
  • אבוקדו בשל ומעוך במזלג עם כמה טיפות מיץ לימון

הוראות הכנה

בסיר מכוסה עם חצי כוס מים מבשלים את הסלקים על אש בינונית עד התרככות. מכבים ומצננים בסיר המכוסה. קולפים תחת הברז עם הידיים (הקליפה נושרת בקלות), קוטמים את השורש והגבעול ומגררים על פומפייה גסה.

מעבירים את הסלקים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ