מתכון: קטשופ ביתי - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: קטשופ ביתי

מתחרה ראוי לקטשופ התעשייתי שאליו התרגלנו, אבל הרבה יותר בריא וללא חומרים משמרים. גם ילדים מכורים יעברו לגרסה הביתית ללא ייסורי גמילה

דרגת קושי: קל
קטשופ ביתי
לימור לניאדו תירו
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
שליש כוס סוכר חום
רבע כוס חומץ תפוחים
חצי כפית מלח
כפית רוטב סויה
קורט פלפל אנגלי
קורט אגוז מוסקט
קורט קינמון
כוס וחצי עגבניות מרוסקות לפירה (פסאטה), רצוי מתוצרת איטליה
כף רסק עגבניות

הוראות הכנה

מחממים שמן בסיר בינוני ומטגנים בצל עד שקיפות. מוסיפים שום וסוכר ומבשלים 2 דקות.

מוסיפים את כל שאר החומרים מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים על אש בינונית כרבע שעה או עד לקבלת הסמיכות הרצויה. בזמן הבישול מומלץ לערבב מדי פעם.

מסננים ושומרים בבקבוק זכוכית מעוקר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות