מתכון: קטשופ ביתי

מתחרה ראוי לקטשופ התעשייתי שאליו התרגלנו, אבל הרבה יותר בריא וללא חומרים משמרים. גם ילדים מכורים יעברו לגרסה הביתית ללא ייסורי גמילה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
דירוג הגולשים
4 כוכבים
דרגת קושי:קל
קטשופ ביתי

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 שן שום קצוצה
  • שליש כוס סוכר חום
  • רבע כוס חומץ תפוחים
  • חצי כפית מלח
  • כפית רוטב סויה
  • קורט פלפל אנגלי
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט קינמון
  • כוס וחצי עגבניות מרוסקות לפירה (פסאטה), רצוי מתוצרת איטליה
  • כף רסק עגבניות

הוראות הכנה

מחממים שמן בסיר בינוני ומטגנים בצל עד שקיפות. מוסיפים שום וסוכר ומבשלים 2 דקות.

מוסיפים את כל שאר החומרים מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים על אש בינונית כרבע שעה או עד לקבלת הסמיכות הרצויה. בזמן הבישול מומלץ לערבב מדי פעם.

מסננים ושומרים בבקבוק זכוכית מעוקר.

תגובות