ריקוטה עם שוקולד לבן, אגסים מקורמלים ושקדים - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ריקוטה עם שוקולד לבן, אגסים מקורמלים ושקדים

מניחים מנת ריקוטה חמה בצלחת מרכזית, מפזרים מעל אגסים חמים, מעטרים בשקדים ומגישים מיד

6-8 מנות דרגת קושי: קל
ריקוטה עם שוקולד לבן, אגסים מקורמלים ושקדים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 כיכרות ריקוטה

30 מטבעות שוקולד לבן  
2 כפות סוכר דק  
3 אגסים קלופים וחתוכים לשמיניות
6 כפות סוכר 
2 כפות חמאה בטמפרטורת החדר  
מקל קינמון
3 כפות שקדים פרוסים קלויים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל180 מעלות.

נועצים 15 מטבעות שוקולד בכל כיכר ריקוטה. מניחים בתבנית תנור, בוזקים מעל סוכר ואופים 25 דקות.

בזמן האפייה מכינים קרמל: במחבת בעלת תחתית עבה, ממיסים סוכר על אש בינונית עד לקבלת קרמל כהה. התהליך אורך 47 דקות, בהתאם לאיכות המחבת. מומלץ לנער את המחבת מדי פעם, יש להימנע מערבוב עם כף.

כאשר הסוכר נהפך לחום כהה, מוסיפים בזהירות (הקרמל רותח) כפית אחר כפית של חמאה ומנערים. מניחים מקל קינמון במרכז המחבת, מוסיפים אגסים ומבשלים תוך ניעור כרבע שעה.

מעבירים את הריקוטה החמה לצלחת מרכזית, מניחים מעל אגסים חמים, מפזרים שקדים ומגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות