סלט חם של עגבניות שרי, זיתים וריקוטה אפויה - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט חם של עגבניות שרי, זיתים וריקוטה אפויה

מטפטפים חומץ בלסמי ומגישים מיד עם לחם וצלוחית שמן זית וזרעי עגבנייה

6-8 מנות דרגת קושי: קל
סלט חם של עגבניות שרי, זיתים וריקוטה אפויה
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 גרם עגבניות שרי

2 כפות שמן זית
חצי כפית מלח גס
חצי כפית פלפל שחור
כיכר ריקוטה (250 גרם)
כף שמן זית
חצי כפית של מלח אטלנטי ופלפל שחור
כף פרמזן
כוס זיתים ירוקים גדולים מגולענים

לפנקו:

1.5 כפות שמן זית

3 כפות פנקו
חצי כפית מלח אטלנטי
כף פרמזן
כפית חומץ בלסמי מצומצם

הוראות הכנה

מחממים תנור ל180 מעלות. מניחים עגבניות שרי בתבנית, בוזקים מעל שמן זית ותבלינים וצולים שעה.

מזיזים את העגבניות ומוסיפים לתבנית כיכר ריקוטה הפוכה. בוזקים מעליה שמן זית, מלח, פלפל ופרמזן. מפזרים זיתים בין העגבניות וצולים 25 דקות.

בזמן הצלייה מטגנים במחבת עם שמן זית פנקו תוך כדי ערבוב עד הזהבה. מכבים את האש ומתבלים במלח ופרמזן.

מעבירים בזריזות את תכולת התבנית לצלחת הגשה, מפזרים מעל הריקוטה והסלט פנקו, מטפטפים חומץ בלסמי ומגישים מיד עם לחם וצלוחית שמן זית וזרעי עגבנייה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות