מוס שוקולד לבן והל עם משמשים ושוקולד מריר - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מוס שוקולד לבן והל עם משמשים ושוקולד מריר

6-8 מנות דרגת קושי: קל
מוס שוקולד לימור תירוש
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

מכל שמנת מתוקה 

3 תרמילי הל שבורים  
1 מקל וניל
200 גרם שוקולד לבן קצוץ 
חצי כפית גרידת לימון 
כף אמרטו 
עוד חצי כוס (125 מ"ל) שמנת מתוקה
48 משמשים מגולענים (250 גרם נטו), חתוכים לרבעים או שמיניות
2 כפות סוכר 
עוד 3 תרמילי הל
שוקולד מריר מגורר גס

הוראות הכנה

חורצים מקל וניל לאורכו.

בסיר קטן מניחים שמנת, תרמילי הל ווניל ומרתיחים תוך כדי ערבוב.

מסננים את השמנת המתוקה לקערה עם שוקולד לבן. מערבבים בסבלנות עד המסת השוקולד. מוסיפים גרידת לימון ואמרטו ומערבבים. מצננים לטמפרטורת החדר.

מקציפים חצי כוס שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים אותה בתנועות קיפול  לקרם השוקולד. מעבירים לכלים אישיים ומקררים כמה שעות.

מחממים בסיר משמשים, סוכר והל עד להתרככות המשמשים והמסת הסוכר. מבשלים על אש קטנה רבע שעה ללא מכסה. מצננים.

עורמים מעל כל מנה משמשים מבושלים ושבבי שוקולד מריר ומגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות