מתכון

בראוניז דובדבנים עשיר

המרקם הרך והנימוח מזכיר עוגת מוס שוקולד עשירה

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים1
בראוניז דובדבנים עשיר
בראוניז דובדבנים עשירצילום: לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:16 מנות

אפשר להשתמש בדובדבני אמרנה משומרים לאחר סינון

רכיבים

  • 4 כפות גדושות דובדבנים משומרים
  • 250 גרם שוקולד מריר (מינימום 60% מוצקי קקאו)
  • 100 גרם חמאה
  • 3 ביצים
  • 150 גרם (3/4 כוס) אבקת סוכר
  • 55 גרם קמח מנופה
  • כף קקאו מנופה + קקאו לזרייה

הוראות הכנה

מסננים דובדבנים ושומרים בצד.

ממיסים שוקולד וחמאה בבן מרי. מערבבים היטב. מצננים לחום הגוף.

בקערת מערבל עם וו גיטרה מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה מעט. מוסיפים בתנועות קיפול קמח, קקאו ובסוף שוקולד.

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית מרובעת (20x20) בנייר אפייה. יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את הדובדבנים. מכניסים לתנור, מורידים מיד את הטמפרטורה ל-150 מעלות ואופים 25 דקות. מקררים כמה שעות טרם החיתוך. שומרים בקופסה במקרר.

מוציאים מהמקרר, זורים אבקת קקאו ואוכלים אחרי 5-10 דקות.

תגובות