בראוניז דובדבנים עשיר - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון בראוניז דובדבנים עשיר

המרקם הרך והנימוח מזכיר עוגת מוס שוקולד עשירה

16 מנות דרגת קושי: קל
בראוניז דובדבנים עשיר
לימור לניאדו תירוש

אפשר להשתמש בדובדבני אמרנה משומרים לאחר סינון

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 כפות גדושות דובדבנים משומרים

250 גרם שוקולד מריר (מינימום 60% מוצקי קקאו)
100 גרם חמאה
3 ביצים
150 גרם (3/4 כוס) אבקת סוכר
55 גרם קמח מנופה
כף קקאו מנופה + קקאו לזרייה

הוראות הכנה

מסננים דובדבנים ושומרים בצד.

ממיסים שוקולד וחמאה בבן מרי. מערבבים היטב. מצננים לחום הגוף.

בקערת מערבל עם וו גיטרה מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה מעט. מוסיפים בתנועות קיפול קמח, קקאו ובסוף שוקולד.

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית מרובעת (20x20) בנייר אפייה. יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את הדובדבנים. מכניסים לתנור, מורידים מיד את הטמפרטורה ל-150 מעלות ואופים 25 דקות. מקררים כמה שעות טרם החיתוך. שומרים בקופסה במקרר.

מוציאים מהמקרר, זורים אבקת קקאו ואוכלים אחרי 5-10 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות