קבב סרדינים עם בורגול ועשבי תיבול - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קבב סרדינים עם בורגול ועשבי תיבול

לסרדינים, אולי יותר מכל חבריהם, יש אופי דגי וניחוח של ים. קשה להישאר אדישים לטעמם הדומיננטי ולקלות ההכנה שלהם

6-8 מנות דרגת קושי: קל
קבב סרדינים עם בורגול
לימור לניאדו תירוש
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

רבע כוס בורגול דק - גרישה

25 סרדינים טריים נקיים מראש, זנב ואידרה (500 גרם נטו)
בצל אדום קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
חצי כוס תערובת של פטרוזיליה וכוסברה קצוצות דק
חצי כפית פלפל לבן גרוס
כפית מלח
קורט צ'ילי
3 כפות שמן זית

להגשה:

טחינה ביתית טרייה

חופן עגבניות שרי תמר חצויות
עלי כוסברה טריים
גרידת לימון
פלחי לימון

הוראות הכנה

מניחים בורגול דק בקערה בינונית. ממלאים במי ברז חמים, מערבבים מעט ושופכים את מי השטיפה. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים. מסננים ומניחים לבורגול לתפוח 10 דקות.

קוצצים את הסרדינים לקוביות קטנטנות. מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר החומרים. לשים היטב ומניחים לחצי שעה במקרר.

משמנים קלות את הידיים בשמן זית ויוצרים מהתערובת קציצות קטנות ומוארכות. מחממים גריל, מחבת פסים או מחבת טפלון וצולים את הקבבים ללא שמן עד שהם שחומים משני הצדדים. בזמן הצלייה מפזרים חצאי עגבניות שרי בין הקבבים.

מוציאים ומסדרים על צלחת הגשה לצד טחינה, כוסברה ועגבניות צלויות. מזליפים שמן זית, מלח אטלנטי, גרידת לימון ומגישים עם פלח לימון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות