טחינת ספירולינה עם קשיו ועשבי תיבול - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טחינת ספירולינה עם קשיו ועשבי תיבול

כמטבל ליד אנטיפסטי או כרוטב לסלט, כממרח בכריכים או לאכול כך סתם: טחינה משודרגת עם האצה הבריאה בעולם

דרגת קושי: קל
טחינת ספירולינה עם קשיו ועשבי תיבול
לימור לניאדו תירו

ממרח בריא וטעים לכריכים עם גבינה צפתית, פסטרמה טרייה או רוסטביף. מצוין לצד סלטי ירקות צלויים כגון סלק, כרובית או קישואים. מומלץ לצד אנטיפסטי, חציל קלוי או כרוטב לסלט טרי (לאחר מהילה במעט מיץ לימון ושמן זית).

 

 

 

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

50 גרם קשיו לא קלוי

2 כפות טחינה גולמית אתיופית או רגילה משומשום מלא

4 כפות יוגורט עזים או כבשים

כף מיץ לימון

גרידת לימון

כפית גדושה אבקת ספירולינה

חצי שן שום קטנה

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

צרור קטן של כוסברה, פטרוזיליה או בזיליקום קצוץ גס

כף מים קרים או מעט יותר

 

הוראות הכנה

בקערה הקטנה של מעבד מזון מרסקים קשיו עד לקבלת פירורים עדינים.

מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים למחית חלקה.

טועמים ומתקנים תיבול.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות