טחינת ספירולינה עם קשיו ועשבי תיבול

כמטבל ליד אנטיפסטי או כרוטב לסלט, כממרח בכריכים או לאכול כך סתם: טחינה משודרגת עם האצה הבריאה בעולם

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
טחינת ספירולינה עם קשיו ועשבי תיבול
טחינת ספירולינה עם קשיו ועשבי תיבולצילום: לימור לניאדו תירו
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

ממרח בריא וטעים לכריכים עם גבינה צפתית, פסטרמה טרייה או רוסטביף. מצוין לצד סלטי ירקות צלויים כגון סלק, כרובית או קישואים. מומלץ לצד אנטיפסטי, חציל קלוי או כרוטב לסלט טרי (לאחר מהילה במעט מיץ לימון ושמן זית).

רכיבים

  • 50 גרם קשיו לא קלוי
  • 2 כפות טחינה גולמית אתיופית או רגילה משומשום מלא
  • 4 כפות יוגורט עזים או כבשים
  • כף מיץ לימון
  • גרידת לימון
  • כפית גדושה אבקת ספירולינה
  • חצי שן שום קטנה
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • צרור קטן של כוסברה, פטרוזיליה או בזיליקום קצוץ גס
  • כף מים קרים או מעט יותר

הוראות הכנה

בקערה הקטנה של מעבד מזון מרסקים קשיו עד לקבלת פירורים עדינים.

מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים למחית חלקה.

טועמים ומתקנים תיבול.

תגובות