מתכון |

פיצוחים ביתיים של אגוזים בוואסבי ופלפל שחור

מי שאוהב אוכל חריף יתאהב בתערובת הזאת, היא מתאימה כפתיח לארוחה אסייתית או כנשנוש כיפי במקום הפיצוחים הרגילים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
מנות:
6 מנות

רכיבים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה קטנה מערבבים למשך דקה את כל חומרי התיבול (בכדי לשחרר מעט מהגלוטן שבקמח) ומשהים לעשר דקות.

שמים אגוזים בקערה בינונית ומערבבים היטב עם תערובת התיבול עד שיצופּו היטב. משהים לספיגת התיבול לעשר דקות נוספות, מערבבים מפעם לפעם. מפזרים בשכבה אחידה בתבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים 12 דקות. במהלך הקלייה יש לערבב את האגוזים כל שלוש דקות.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ