פיצוחים ביתיים של אגוזים בוואסבי ופלפל שחור - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פיצוחים ביתיים של אגוזים בוואסבי ופלפל שחור

מי שאוהב אוכל חריף יתאהב בתערובת הזאת, היא מתאימה כפתיח לארוחה אסייתית או כנשנוש כיפי במקום הפיצוחים הרגילים

6 מנות דרגת קושי: קל
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

250 גרם תערובת של פקאן וקשיו לא קלויים

לתיבול:

3 כפות מים

3 כפיות שומשום

2 כפיות פלפל שחור גרוס טרי

2 כפיות משחת וואסבי

2 כפיות וחצי סוכר חום כהה

כפית מלח אטלנטי

חצי כפית קמח

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה קטנה מערבבים למשך דקה את כל חומרי התיבול (בכדי לשחרר מעט מהגלוטן שבקמח) ומשהים לעשר דקות.

שמים אגוזים בקערה בינונית ומערבבים היטב עם תערובת התיבול עד שיצופּו היטב. משהים לספיגת התיבול לעשר דקות נוספות, מערבבים מפעם לפעם. מפזרים בשכבה אחידה בתבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים 12 דקות. במהלך הקלייה יש לערבב את האגוזים כל שלוש דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות