מתכון

נודלס פטריות עם תרד וביצים

מרקמה הבשרני של פטרית השיטקאי דחוס וחלק והיא יכולה להחליף את תחושת הלעיסה והשובע שבאכילת בשר

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אטריות מוקפצות בתרד וביצים
צילום: לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:2-3 מנות

רכיבים

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ